انواع فست فود

انواع فست فود

انواع فست فود، فست فود به غذایی گفته می شود که می توان آن را به سرعت تهیه و سرو کرد. همچنین فست فود به دلیل این که غذایی ارزان، راحت و با طعم خوب است محبوبیت زیادی دارد. فست فودهایی که سریع، آسان و راحت تهیه می شوند در این عصر پرشتاب مدرن از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند.رستوران ها همراه با ناهار و شام و یک وعده غذای مجلل انواع فست فود ها را هم ارائه می دهند. البته برای تهیه و خرید آنلاین انواع فست فودها می توانید به رستوران های زنجیره ای ویرا فود که با تمامی خدمات در خدمت شما هستند مراجعه کنید. ویرا فود برای دسترسی راحت و آسایش مشتریان خود امکان تهیه غذا به صورت سفارش آنلاین را ارائه می دهد.

 انواع مختلف فست فودها

  • همبرگر.
  • چیزبرگر.
  • برگر گیاهی
  • مرغ سوخاری
  • سیب زمینی سرخ شده
  • ناگت مرغ
  • فلافل
  • پیتزا
  • ساندویج مرغ
  • وافل سیب زمینی سرخ کرده
  • دابل برگر
  • شاورما
  • پاستا
  • لازانیا
  • هات داگ

1.      همبرگر

همبرگر یا همبر یکی از کلاسیک‌ترین و شناخته‌شده‌ترین فست فودها محسوب می شود، از یک نان برش‌خورده تشکیل می‌شود که در میان آن یک پتی قرار می‌گیرد. «پتی» در واقع همان گوشت چرخ کرده و سبزیجات می باشد، که آن را به صورت گرد صاف می‌کنند. برای این که همبرگر را بهم بچسبانیم باید به ازای هر همبرگر 1عدد زرده تخم مرغ اضافه کنیم تا این گونه به میزان قابل توجهی چربی اضافه شود و گوشت به خوبی به هم بچسبد. کار دیگری که می توانید برای چسباندن همبرگرها به هم  انجام دهید این است که لوبیا سیاه یا نخود کنسرو شده که آبکش شده، و یا له شده است را به همبرگرها اضافه کنید. نشاسته لوبیا گوشت را به هم می چسباند و طعم خوبی به آن اضافه می کند.

2.      چیزبرگر

یکی از فست فود های کلاسیک که همیشه در تمام رستوران ها سرو می شود چیزبرگر می باشد، چیزبرگر یکی از اصلی ترین غذاهای فست فودی در سراسر جهان می باشد.درحقیقت یک چیزبرگر در مفهوم بسیار ساده است. چیزبرگر در واقع یک همبرگر با یک تکه پنیر در بالای پتی است به طور سنتی، آشپزها برش پنیر را در بالای پتی گوشت قرار می دهند. پنیر را معمولاً کمی قبل از سرو به پتی همبرگر اضافه می‌کنند که اجازه می‌دهد پنیر ذوب شود.  چیزبرگرها می توانند دارای تغییراتی در ساختار، مواد تشکیل دهنده و ترکیب باشند

تفاوت بین همبرگر و چیزبرگر چیست؟

بدون داشتن پنیر همبرگر را نمی توانید چیزبرگر بنامید. اما با این وجود چیزبرگرها را می توانید همبرگر بنامید، زیرا اصطلاح همبرگر یک اصطلاح کلی می باشد و به گوشت چرخ کرده ای گفته می شود که در نان بدون توجه به چاشنی اضافه شده و سرو می شود.

3.      برگر گیاهی

در این نوع از فست فود یک تغییر گیاهخواری در فرمول سنتی همبرگر آورده شده است. همبرگر گیاهی نوعی از همبرگر ها می باشد که حاوی گوشت نبوده و ممکن است از موادی مانند لوبیا، سویا، آجیل، غلات، دانه‌ها،  قارچ‌ها یا پروتئین تهیه شود. برگر گیاهی به هر برگری گفته می شود که در آن پتی حاوی گوشت نباشد. با این حال نه فقط پتی کل همبرگر کاملا گیاهی است و این بسته به افزودن موارد دیگر مانند سس مایونز، پنیر و غیره دارد که هنگام سرو فرد ممکن است گیاهخوار باشد یا نباشد. استیک برگر یک آیتم محبوب در منوی استیک ها در سراسر جهان می باشد که افراد می توانند سفارش داده وسرو کنند. اما در استرالیا و نیوزلند استیک برگر بیشتر به نام سندویچ شناخته می شود تا برگر گیاهی.

4.      مرغ سوخاری

مرغ های سوخاری انواع مختلفی دارند. این می تواند از هر قسمتی از مرغ مانند ران ها، سینه ها، یا بال ها باشند. برای تهیه سرو مرغ های سوخاری می توانید آن ها را در ماهیتابه، سرخ کنیدویا در مایکروفر قراردهید. اما بیشتر افراد از این روش برای سرخ کردن مرغ ها در روغن استفاده می کنند. وسپس آن ها را درون مایکروفر قرارمی دهند وبعد از پخت میل می کنند.

5.      سیب زمینی سرخ کرده

غذای اصلی رستوران های فست فود درهمه جا سیب زمینی های سرخ شده هستند. اگرچه نام این فست فودها نشان دهنده ارتباط واضحی بین این غذا و فرانسه است، درحقیقت منشا واقعی این نوع فست فودها مورد بحث است. مناطق مختلف که این فست فود را سرو می کنند آن را با نام های مختلف می شناسند. به طور مثال مردم بریتانیا از آن ها به عنوان “چیپس” یاد می کنند، درحالی که بسیاری از آمریکایی ها آن ها را به نام سیب زمینی سرخ کرده می نامند.

6.      ناگت مرغ

ناگت‌ های مرغ در واقع همان تکه‌های مرغ بدون استخوانی می باشند که در اندازه های کوچک تکه تکه شده و بعد از اضافه کردن چاشنی با خمیر پوشیده شده و سرخ می شوند. این فست فودها را می توان با یک وعده سس یا دیپ با طعم های مختلف سرو کرد. ناگت مرغ یک انتخاب عالی برای پیش غذا است. خیلی از برندهای فست فود نیز بسته های یخ زده ناگت مرغ را به فروش می رسانند. مواد تشکیل دهنده ناگت مرغ تشکیل شده از مرغ سفید بدون استخوان، آب، روغن گیاهی (روغن ذرت، روغن سویا)، آرد غنی شده، همراه با آرد ذرت زرد، و نشاسته گیاهی می باشد.

7.      فلافل

فلافل از غذاهای مسافرتی، به ویژه برای سرو غذاهای شام مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین فلافل از دایره های کوچک سرخ شده یا نخود فرنگی یا لوبیا فاوا می باشد. در حقیقت این فست فود ها همان گیاهان و ادویه های مختلف همراه با نخود هستند. فروشندگان معمولا این توپ های کوچک را در نان پیتا قرار داده و سرو می کنند. فلافل ها را اغلب در غذاهای خاورمیانه می توان یافت. ناگفته نماند که فلافل ها را معمولاً از نخود آسیاب شده تهیه می کنند، اگرچه برخی از فلافل ها تشکلیل شده از لوبیا پهن یا باقلا می باشد.

8.      پیتزا

تاریخچه پیتزا به چندین صد سال پیش و به تمدن ها و فرهنگ های متعدد باز می گردد. ایتالیا یکی از برجسته ترین و شناخته شده ترین کشوری است که درابتدا پیتزا درآن سرو می شد. در حقیقت پیتزا را به عنوان یک غذای ارزان و راحت برای طبقه کارگر سرو می کردند. اما امروزه به یکی از مهم ترین و گران ترین غذاهای فست فود تبدیل شده است. پیتزاها در طول زمان تغییرات زیادی را پشت سرگذاشته اند. اما امروزه یکی از محبوب ترین فست فود در کل جهان می باشد.

برای تهیه این فست فود خوشمزه شما می توانید ابتدا مواد آن را آماده کنید سپس خمیر پیتزا را باز کرده و مواد لازم و پنیر و پپرونی را روی خمیر قرار دهید. بعداز اتمام این کار آن را درون فر قرار دهید و فر را روی 475 درجه تنظیم کنید، و 10 تا 15 دقیقه صبر کنید. سپس پیتزا شما آماده شده و می توانید آن را سرو کنید.

9.      ساندویج مرغ

ساندویچ مرغ ساندویچی است که معمولاً از سینه یا ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست تشکیل می شود. این ساندویج ها درواقع از یک تکه نان تشکیل می شوند که بین این نان مرغ، کاهو، گوجه فرنگی، خیارشور، قرار داده می شود و سپس آن ها را رول می کنند یا به صورت رول سرو می‌شود. انواع ساندویچ مرغ شامل برگر مرغ، مرغ روی نان، چیکویچ، مرغ داغ یا ساندویچ سالاد مرغ است. ساندویج مرغ همراه با سس کچاپ یا سس مایونز سرو می شود.

10. دونرکباب

دونرکباب یک غذای خوب و شناخته شده است که بیشتر در زمان امپراتوری عثمانی سرو می شده درواقع این یک غذای ترکیه ای محسوب می شود. یکی از ویژگی های منحصر بفرد دونرهای کباب این است که گوشت ها روی جوجه گردان عمودی پخته می شوند. برای پخت دونر کباب ابتدا باید لایه بیرونی اولیه پخته و تراشیده شود. تا بتوان گوشت را با مواد غذایی مانند سبزیجات و سس در یک نان پهن بپیچند.

11. وافل سیب زمینی سرخ کرده

سیب زمینی سرخ کرده وافل را در خانه می توانید درست کنید، فرد می تواند از ماندولین با تیغه موج دار یا برش سبزیجات استفاده کند. ماندولین یک ابزار حرفه ای می باشد که به دستگاه این اجازه را می دهد تا سیب زمینی را روی تیغه برش بلغزاند و تکه تکه کند. سیب زمینی سرخ شده وافل نسبت به سایر سیب زمینی های ورقه شده غلیظ تر است. این فست فودها به طور معمول ضخیم تر از سیب زمینی سرخ کرده هستند. برش خیلی نازک سیب زمینی معمولا باعث از هم پاشیدن آن ها می شود.

12. دابل برگر

دابل برگر ها دارای دو عدد نان همراه با گوشت گاو 100% خالص می باشند که فقط با کمی نمک و فلفل چاشنی شده اند. بر روی این فست فود ها ترشی های تند همراه با پیاز خرد شده و سس گوجه فرنگی، خردل و دو عدد برش پنیر پیتزای آب شده می ریزند.

13. پاستا

پاستا نوعی نودل بوده که به طور سنتی از گندم دوروم و آب، تخم مرغ درست می شود. این فست فودها را به شکل های مختلف رشته در می آورند و سپس در آب جوش ریخته و می پزند.

جمع بندی انواع فست فود

برای اینکه یک ماده غذایی به عنوان فست فود واجد شرایط شود، باید برخی از موارد یا نکته ها را دارا باشد. به طور مثال؛ یک فست فود باید سریع درست شود تا زودتر به تولید انبوه برسد. همچنین یک فست فود باید با مواد منجمد، از قبل پخته شده یا از قبل گرم شده درست شود. تا وقت گیر نباشدهمچنین باید در رستوران ها به صورت بسته های بیرون بری وجود داشته باشد ودارای قیمت مناسبی باشد.

121 دیدگاه در انواع فست فود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *