طرز تهیه انواع سالاد ایرانی مجلسی

طرز تهیه انواع سالاد ایرانی مجلسی

همان‌ طور که مطلع هستید امروزه سالاد به‌ عنوان یکی از مهم ‌ترین و در عین ‌حال خوشمزه‌ ترین گزینه‌ های غذایی در نظر گرفته می‌ شود که عموماً به ‌عنوان پیش‌ غذا و به همراه غذای اصلی مورد استفاده قرار می‌ گیرد. امروزه سالاد در انواع مختلفی سرو می ‌شود؛ بنابراین آشنایی با طرز تهیه انواع سالاد ایرانی مجلسی حائز اهمیت می ‌باشد. زیرا سالاد علاوه‌ بر ایجاد زیبایی در چیدمان غذا، در هضم راحت نیز نقش مؤثری ایفا می‌ کند .به بیان ساده‌تر می‌ توان گفت سالاد غذایی سالم و کم‌ کالری بوده و عموماً با انواع سبزیجات، غلات، حبوبات و میوه‌ ها تهیه می‌ شود. بنابراین علاوه‌بر تامین انواع ویتامین ‌ها در بهبود عملکرد سیستم گوارش و حفظ سلامت قلب نیز تاثیر گذار می ‌باشد؛ به ‌طوری ‌که متخصصان تغذیه همواره خوردن یک وعده سالاد در روز را پیشنهاد می ‌دهند.

طرز تهیه انواع سالاد ایرانی مجلسی:

امروزه سالاد به‌ عنوان یک منبع غذایی مهم در نظر گرفته می‌ شود؛ زیرا علاوه ‌بر تامین مواد معدنی از اختلالات عروقی و افسردگی نیز پیشگیری می ‌نماید. لازم به ذکر است امروزه با افزودن منابع پروتئینی این احتمال وجود دارد ارزش غذایی سالاد افزایش یابد. بنابراین اگر به خوردن انواع سالاد علاقه‌مند هستید به شما توصیه می ‌کنیم طرز تهیه انواع سالاد ایرانی مجلسی را در اولویت خود قرار دهید.

همان‌ طور که مطلع هستید همه سبزیجات از خواص منحصر به‌ فردی برخوردار می‌ باشند اما برخی دیگر از سبزیجات همچون کاهو، کلم قرمز، پیاز، کلم بروکلی و غیره در جایگاه ویژه ‌ای قرار می‌ گیرند؛ زیرا علاوه ‌بر کاهش قند خون با انواع بیماری ‌ها و سرطان نیز مبارزه می ‌کنند؛ بنابراین می ‌توان نتیجه گرفت برای داشتن تغذیه سالم خوردن این دسته سبزیجات حائز اهمیت می باشد.
توجه فرمایید طرز تهیه انواع سالاد ایرانی مجلسی به‌ شرح زیر می‌ باشد:

1. سالاد شیرازی:

امروزه سالاد شیرازی در سفره‌ های ایرانی از جایگاه ویژه‌ ای برخوردار می ‌باشد؛ زیرا به دلیل طرز تهیه آسان و دسترسی راحت تا حد قابل ‌توجهی سرو می ‌شود. لازم به ذکر است این نوع سالاد به دلیل برخورداری از آب غوره و آب ‌لیمو به‌ عنوان گزینه مناسبی برای انواع رژیم غذایی در نظر گرفته می‌ شود البته در برخی از موارد این احتمال وجود دارد افراد مختلف بنا به سلیقه خود سس مایونز را به عنوان جایگزین آبغوره و آب‌ لیمو در نظر بگیرند. توجه فرمایید غالبا مواد مورد استفاده در این نوع سالاد ساده و ثابت می‌ باشد اما در برخی از موارد از فلفل دلمه ‌ای، کلم بروکلی و کاهو نیز استفاده می‌ شود.
مواد لازم:
خیار
گوجه ‌فرنگی
پیاز

طرز تهیه:

در طرز تهیه انواع سالاد ایرانی مجلسی، سالاد شیرازی از جایگاه ویژه ‌ای برخوردار می ‌باشد؛ زیرا به ‌عنوان یک پیش ‌غذای اصیل ایرانی در نظر گرفته می ‌شود. به‌ طور کلی برای تهیه سالاد شیرازی از گرفتن پوست خیار خودداری کنید. زیرا پوست سبز خیار می‌ تواند در ایجاد یک ظاهری چشم ‌نواز نقش مؤثری ایفا کند. به ‌طوری‌ که با دیدن سالاد میزان اشتهای افراد افزایش می ‌یابد. در نظر داشته باشید در صورت زرد و یا لکه‌ دار بودن اختیار به گرفتن پوست آن اقدام نمایید تا از ایجاد هر گونه بیماری جلوگیری کنید.

برای تهیه این نوع سالاد برش ‌ها و قطعات ایجاد شده باید کاملاً ریز باشند. در اصل شیرازی‌ ها مواد اولیه را با اندازه‌ های بسیار کوچک برش می ‌دهند. زیرا هرچقدر قطعات سالاد کوچک‌ تر باشد، طعم سالاد یکنواخت تر می‌ شود. توجه فرمایید آبغوره به ‌عنوان چاشنی اصلی سالاد شیرازی شناخته می‌ شود اما در برخی از موارد استفاده از دو قاشق آب‌لیموی تازه نیز در اولویت قرار می‌ گیرد.زیرا طعم بسیار خوشایندی به سالاد اضافه می‌ نماید اما دقت کنید طعم آب غوره در مقایسه با آب‌لیمو مشخص‌ تر باشد.

لازم به ذکر است در برخی از موارد این احتمال وجود دارد افراد بنابه سلیقه خود استفاده از سس مایونز را در اولویت قرار دهند. در این حالت به شما پیشنهاد می ‌دهیم پس ‌از تهیه‌ی سالاد و به اتمام رسیدن فرآیند قطعات کردن قطعات، آب موجود در سالاد را بیرون بریزید سپس به اضافه کردن سس مایونز اقدام کنید.

 

.2 سالاد اسفناج و انار:

امروزه سالاد اسفناج و انار به‌ عنوان یکی از انواع سالاد ایرانی مجلسی شناخته می‌ شود؛ بنابراین شما می ‌توانید در تمام مهمانی‌ های خود مخصوصا شب یلدا این سالاد را سرو نمایید.

مواد لازم:

یک عدد اسفناج
200 گرم پرتقال
نمک و فلفل به مقدار کافی
انار یک عدد
رب انار یک قاشق غذاخوری
مخلوط سرکه و روغن زیتون به مقدار دلخواه
گردو30 گرم

سالاد اسفناج و انار
طرز تهیه:
به طور کلی سالاد اسفناج از طرز تهیه بسیار راحتی بهره مند می ‌باشد. همچنین به دلیل برخورداری از طعم فوق ‌العاده و ظاهر منحصربه‌فرد در تکمیل میز شام نقش مؤثری ایفا می‌ کند. در مرحله اول به دانه کردن انار و گرفتن پوست پرتقال اقدام نمایید سپس پس از برش پرتقال، گردو را با قطعات درشت خرد کنید. در نهایت اسفناج و سایر مواد را در داخل ظرف مناسب ریخته و سس مورد را اضافه نمایید. لازم به ذکر است برای تهیه سس مخلوط سرکه و روغن زیتون را با رب انار ترکیب کرده و نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه نمایید.

3.  سالاد فصل:

امروزه سالاد فصل به‌ عنوان یکی از رایج ‌ترین انواع سالاد در نظر گرفته می‌ شود که عموماً با تمام سلیقه‌ ها مطابقت داشته و در اکثر مهمانی‌ ها سرو می ‌شود. به بیان ساده‌ تر می ‌توان گفت اگر به طرز تهیه انواع سالاد ایرانی مجلسی علاقه‌ مند هستید حتما یادگیری سالاد فصل را در اولویت خود قرار دهید. زیرا به دلیل برخورداری از انواع سبزیجات به‌ عنوان گزینه مناسبی برای هضم راحت غذا در نظر گرفته می‌ شود. همچنین به دلیل برخورداری از سبزیجات رنگارنگ در چیدمان میز غذا زیبایی خاصی ایجاد می‌ کند.

مواد لازم:
سه عدد خیار
سه عدد گوجه
دو عدد هویج
شکر به مقدار کافی
کلم قرمز یک عدد
سس مایونز یک پیمانه کوچک
آب ‌لیمو یا آب‌ نارنج به مقدار دلخواه
پرتقال آب گرفته یک عدد
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:
برای درست کردن سالاد فصل انتخاب ظرف مناسب موضوع بسیار مهمی می ‌باشد؛ بنابراین پس ‌از انتخاب ظرف مناسب به خرد کردن کاهو ها اقدام نمایید. در نهایت کلم ‌ها را به‌ صورت نواری برش داده و خیار و گوجه را به ‌صورت قطعات حلقه ‌ای برش دهید. مرحله دوم کاهو را در داخل ظرف ریخته و به قرار دادن خیار و گوجه به‌ صورت ترتیبی اقدام نمایید سپس هویج را رنده کرده و به سایر مواد اضافه کنید.
در مرحله آخر به منظور تهیه سس آب‌ لیمو، شکر و مقداری نمک را به سس مایونز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. لازم به ذکر است شما می‌توانید به ‌منظور ایجاد طعم بهتر به اضافه کردن آب‌ نارنج و آب ‌پرتقال اقدام نمایید. در نظر داشته باشید برای آشنایی با طرز تهیه انواع سالاد ایرانی مجلسی و کسب اطلاعات بیشتر به سایت ویرا آراد گروپ سفر مراجعه نمایید.

4.  سالاد الویه:

درست است که سالاد الویه به ‌عنوان یک سالاد روسی مشهور شناخته می ‌شود اما می ‌توان گفت در سفره‌های ایرانی از جایگاه بسیار ویژه ‌ای برخوردار می ‌باشد. به طوری که اغلب بچه ‌ها و بزرگسالان به خوردن این سالاد بسیار علاقمند می‌ باشند. به‌ طور کلی الویه به‌ عنوان پیش‌ غذا، غذای پیک ‌نیک، غذای سبک در جشن ‌های تولد و دورهمی‌ های خانوادگی مورد استفاده قرار می ‌گیرد. البته در برخی از موارد این احتمال وجود دارد به‌ عنوان غذای اصلی و در وعده ‌های ناهار و شام نیز سرو شود. لازم به ذکر است شما می توانید به منظور ایجاد تنوع در وعده های غذایی، آشنایی با طرز تهیه انواع سالاد ایرانی مجلسی را در اولویت خود قرار دهید.

مواد لازم:
تخم‌ مرغ 4 عدد
پیاز متوسط یک عدد
خیارشور نصف پیمانه
نخود فرنگی نصف پیمانه
سینه مرغ یک عدد
سس مایونز به مقدار کافی
سیب ‌زمینی دو عدد
لیمو ترش تازه به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه با توجه به سلیقه

طرز تهیه:
در مرحله اول به شستن سیب ‌زمینی‌ ها اقدام کرده و به ‌همراه تخم ‌مرغ در قابلمه قرار دهید سپس قابلمه را تا نیمه‌ پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید. تا آب جوش بیاید سپس منتظر شوید سیب ‌زمینی ها و تخم مرغ‌ ها به‌ طور کامل آب پز شوند. در مرحله بعد سینه مرغ را شسته و به ‌همراه نمک، زردچوبه و پیاز درون قابلمه قرار دهید .سپس قابلمه را تا نیمه ‌پر از آب کرده و با قرار دادن بر روی حرارت زیاد منتظر شوید تا پخته شود. در نهایت تخم‌ مرغ ‌ها و سیب‌زمینی ‌های آب ‌پز شده را رنده کرده و به ظرف مناسب منتقل کنید. سپس مرغ ‌های پخته‌ شده را به ‌صورت ریش ‌ریش خرد کرده و به مخلوط مورد نظر اضافه نمایید.
در مرحله بعدی پس ‌از رنده کردن خیار شور به گرفتن آب اضافی آن اقدام نمایید و سپس خیارشور رنده‌ شده را به ‌همراه نخود فرنگی آب ‌پز به ترکیب مورد نظر اضافه کنید. در نهایت پس ‌از یکدست شدن مخلوط، ترکیب سس مایونز، نمک، فلفل سیاه و مقداری آب ‌لیمو را با یکدیگر مخلوط کرده و به ترکیبات اضافه نمایید.

همچنین در مرحله آخر پس ‌از یکدست شدن کامل سالاد الویه، طعم آن را تست کنید تا در صورت نیاز به اضافه کردن نمک و فلفل سیاه اقدام نمایید. سپس سالاد را به یخچال منتقل کرده و پس ‌از گذشت چند ساعت غذا را سرو نمایید.

5.  سالاد ماکارانی:

سالاد ماکارونی به دلیل طعم منحصربه‌فرد در میان ایرانیان بسیار پرطرفدار می‌ باشد. به‌ طوری ‌که اغلب بانوان برای مهمانی ها و انواع دورهمی‌ ها تهیه سالاد ماکارانی را در اولویت خود قرار می ‌دهند.

مواد لازم:

ماکارونی پاپیونی چهارصد و پنجاه گرم
سرکه یک‌ چهارم پیمانه
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
سس مایونز یک دوم پیمانه
کالباس خرد شده دویست گرم
گوجه فرنگی دو عدد
پیاز یک عدد
کاهو ده برگ
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه:

ابتدا قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوش آید سپس پاستا را داخل قابلمه ریخته و پس ‌از ده دقیقه آبکش نمایید. در مرحله بعد بر روی پاستا آب سرد بریزید سپس پس ‌از خنک شدن به ظرف مناسب منتقل نمایید. در مرحله سوم تابه را بر روی شعله متوسط قرار داده و کالباس‌ های خرد شده را به ‌دقت تفت دهید. سپس در ظرف دیگری به مخلوط کردن سس مایونز، سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل اقدام کنید.
در نهایت سس را بر روی پاستا ریخته و به ‌دقت ترکیب مورد نظر مخلوط کنید. همچنین در مرحله آخر به خرد کردن کاهو، گوجه و پیاز اقدام کرده و همه را به ترکیب مورد نظر اضافه نمایید سپس برای بار آخر ترکیب مورد نظر را مخلوط کنید تا سالاد ماکارونی به ‌طور کامل و یکدست شود. در نهایت پس ‌از نگهداری در یخچال به سرو سالاد اقدام کنید.

 شما می توانید پس از آشنایی با طرز تهیه انواع سالاد ایرانی مجلسی از آشپزی کردن لذت ببرید. زیرا کودکان وافراد خانواده از خوردن انواع سالاد بسیار خوشنود می شوند.
با توجه به توضیحات ذکر شده به شما پیشنهاد می ‌دهیم اگر به طرز تهیه انواع سالاد ایرانی مجلسی علاقه ‌مند هستید. می ‌توانید برای سفارش آنلاین سبزیجات در اصفهان به ویرا فود مراجعه نمایید.

142 دیدگاه در طرز تهیه انواع سالاد ایرانی مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *